Ефикасно решение за стомачни проблеми.
S.Boulardii Bulacol®
Ефикасно решение за стомачни проблеми.
S.bulardii е пробиотски квасец, кој делува ефикасно во превенција и третман на инфективни дијареи предизвикани од антибиотиците.
Saccharomyces boulardii®
S.bulardii е пробиотски квасец, кој делува ефикасно во превенција и третман на инфективни дијареи предизвикани од антибиотиците.
S.boulardii Bulacol клинички е докажана неговата ефикасност во превенција и третман на дијареја, предизвикана од употреба на антибиотици, како и при третман на C. difficile инфекција.
За што се користи? ®
S.boulardii Bulacol клинички е докажана неговата ефикасност во превенција и третман на дијареја, предизвикана од употреба на антибиотици, како и при третман на C. difficile инфекција.
S. boulardii BULACOL содржи најголема концентрација на пробиотски квасец која е неопходна за оптимален терапевтски ефект.
S. Boulardii Bulacol®
S. boulardii BULACOL содржи најголема концентрација на пробиотски квасец која е неопходна за оптимален терапевтски ефект.
Bulacol klinički dokazana efikasnost
trostruko delovanje
može se primenjivati zajedno sa antibioticima
renomiranog proizvođača
Bulacol klinički dokazana efikasnost
trostruko delovanje
može se primenjivati zajedno sa antibioticima
renomiranog proizvođača
S.BOULARDII BULACOL®
Ефикасно решение за стомачни проблеми.

 • клинички докажано
 • тројно делување
 • може да се употребува заедно со антибиотици
 • реномиран производител
 • Bulacol klinički dokazana efikasnost trostruko delovanje može se primenjivati zajedno sa antibioticima renomiranog proizvođača
  Bulacol Najčešća pitanja i odgovori
  Bulacol Najčešća pitanja i odgovori
  Clostridium difficile
  Најчести прашања и одговори
  Bulacol Najčešća pitanja i odgovori